Gyakran Ismételt Kérdések​

Az ékszerek alapanyaga rozsdamentes acél. Ez a felület van aranyozással fedve. Ékszereink bőrbarátok, nem allergizálnak, nem kopnak, nem mattulnak. Sokáig megőrzik szépségüket.

Amennyiben a hely ezt lehetővé teszi, akkor igen. Ez függ a medál méretétől. Kérhetsz betűket, szavakat és számokat is. Valamint szimbólumokat a meglévő lehetőségekből.

Az alapláncok 45 cm hosszúak, amik bővíthetők 50 cm-esre.

Amennyiben az ékszeredet a leírásnak megfelelően kezeled és óvod, akkor nagyon sokáig megőrzi szépségét és nem fog lekopni. Óvni kell kémiai vegyületektől és behatásoktól, vegyszerektől. Fürdéshez, zuhanyzáshoz javasoljuk levételét.

Igen, egyenlőre csak arany színben. Viszont ezüst színű ékszerek vásárlására is lesz lehetőség hamarosan.

Amennyiben az alap raktáron van, illetve a rendelés délelőtt 11 óráig beérkezik, akkor lehetséges a másnapi kiszállítás. Egyéb esetben 2-4 nap a kiszállítási határidő, mivel itt minden egyes darab egyedileg, kézzel kerül gravírozásra, ami időbe telik.

Ékszereink mindegyikére 100 %-os felelősséget vállalunk,csak olyan terméket adunk ki a kezünk közül, amit mi is jó szívvel hordanánk minden nap. Így amennyiben valami oknál fogva mégsem szeretnéd a terméket, jelezd felénk és 100 %-os pénzvisszafizetést vállalunk.

Vállalkozásunk kizárólag online formában működik, nem rendelkezünk bemutatóteremmel, így személyes átvételre nincs lehetőség. Készített fotóinkkal igyekszünk minden momentumát bemutatni termékeinknek.