Gyakran Ismételt Kérdések​

Az ékszerek gold filled alapanyagból készülnek. Ez egy minőségi alapanyag, ami azt jelenti, hogy egy sárgaréz alapra mechanikai eljárással rögzítenek egy relatív vastag 2 mikron vastagságú, 14 karátos arany réteget. Így az ékszerek minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, mint a teljes arany ékszerek. Hogy az ékszer sokáig megőrizze szépségét és csillogását, vigyázni kell rá. Bizonyos vegyi anyagok megkezdhetik az ékszer felületét, ezért ezekkel vigyázni kell. Javasoljuk, hogy az ékszereket fürdéskor vegyük le, ne érintkezzenek maró vegyi anyagokkal, tisztítószerekkel, fertőtlenítőszerekkel, parfümmel. Az ékszert sportolás alkalmával is érdemes levenni.

Igen. A medálra kérhetsz kezdőbetűt, becenevet, keresztnevet, de bármilyen szót is, amit Te szeretnél. A medálok nagyságától függ, hogy hány karakter fér el rajta. Ezt meg tudod nézni a termékek között. Hosszabb névhez nagyobb medál szükséges.

A láncok 3 méretben kérhetőek tetszés szerint: 40, 45, és 50 cm.
A gold filled ékszerek maguktól nem színeződnek el, hiszen arany réteggel van ellátva. Viszont ha ez az arany réteg valamilyen külső hatásra megsérül (vegyi anyag, maró tisztítószer, parfüm stb), akkor a felszínre kerülő sárgaréz elszíneződhet. Ezért kell ápolni és vigyázni az ékszerekre. Minden vásárláshoz ápolási útmutatót küldünk.

Igen, egyenlőre csak arany színben. Viszont ezüst színű ékszerek vásárlására is lesz lehetőség hamarosan.

Amennyiben az alap raktáron van, illetve a rendelés délelőtt 11 óráig beérkezik, akkor lehetséges a másnapi kiszállítás. Egyéb esetben 2-4 nap a kiszállítási határidő, mivel itt minden egyes darab egyedileg, kézzel kerül gravírozásra, ami időbe telik.

Termékeink minőségére 100 % garanciát vállalunk. Amennyiben ezzel nem vagy megelégedve, jelezd felénk és visszafizetjük a termék árát.

Vállalkozásunk kizárólag online formában működik, nem rendelkezünk bemutatóteremmel, így személyes átvételre nincs lehetőség. Készített fotóinkkal igyekszünk minden momentumát bemutatni termékeinknek.